Hammerite metallfärg

 Med Hammerite metallfärg målar du direkt på rost. Du kan du på ett snabbt och enkelt sätt måla och skydda samtliga dina metallytor – både inomhus och utomhus.   I motsats till traditionella metoder, kan Hammerite metallfärg appliceras direkt på rostiga järnmetallytor – även de som är belagda med rost.
Den speciellt utformade 3-i-1 formulan betyder att du varken behöver använda primer eller grundmåla.

Upp till 8 års rostskydd på Hammerite metallfärg

 

Inom Hammerite sortimentet hittar du även metallfärg som kan målas direkt på ytor som inte rostar, t ex rostfritt, stål, aluminimu, koppar, mässing och zink (galvat). Du behöver varken prima eller grundmåla. Det räcker med ett lager för att få ett perfekt resultat. Läs mer om Hammerite  Direct to Galvanized.

Vad gör Hammerite unikt?

En noggrant utvald kombination av ingredienser möjliggör hög konsistens med tjocka överlappande skikt.

Hammerites specifika formulering för ytbeläggning av järnmetaller kräver ingen grundlig rengöring av rost. Du behöver inga primers heller.

Den noga framtagna formuleringen ger ett långvarigt skydd i upp till 8 år.

Färgen torkar snabbt (det är torrt vid beröring efter två timmar).

Du får:

8 års garanti *

Hammerite skyddar och föryngrar metall och är framtagen för att erbjuda 8 år korrosionsskydd. Den unika alkyd tekniken, bildar en tuff barriär som stöter bort fukt för att ge ett långvarigt skydd.

Hammerite metallfärg kan appliceras direkt på rost utan behov av en primer eller grundfärg. Dess starka vidhäftningsförmåga samt dess optimerade viskösa egenskaper säkerställer applicering och skapar en väsentlig barriärbeläggning som håller syre och vatten borta. Dessutom säkerställer färgen utmärkt täckning av skarpa kanter.

Den unika metallfärgen innehåller den senaste tekniken för att säkerställa en snabb utveckling av en hård, ogenomtränglig film som ger överlägset bästa skydd mot repor och slitage. Nu kan du slutföra ditt projekt på en dag då ytan är ommålningsbar redan inom 4 timmar.